Kiropraktisk klinik i Aarhus

Rygcenter Aarhus - alt under ét tag

 

Hos Rygcenter Aarhus er vi specialister i muskel- og ledproblemer. Vi tilbyder undersøgelse, tværfaglig behandling og træning med stor professionalisme og høj kvalitet. Vi har altid fokus på sundhed og forebyggelse, så du kan opnå et godt helbred – gennem hele livet.

Book onlineSe vores behandlinger

Om os

Rygcenter Aarhus

– Kiropraktisk Klinik

Rygcenter Aarhus er en kiropraktisk klinik med mere end 30 års erfaring inden for kiropraktik.  Siden 1987 har vi tilbudt kiropraktisk behandling, og i takt med årene er vi vokset og har fået flere behandlere og behandlingsformer i klinikken.

Vores mission er at tilbyde dig den bedste behandling. Det får du, efter vores mening,  bedst ved at vi tilbyder dig et tværfagligt behandlingsforløb. At flere behandlingstyper er samlet under et tag, skaber fundamentet for et samarbejde mellem behandlingsformer – til gavn for dig og din krop.

Siden klinikkens start har det været vores ønske, at kunne tilbyde alle dokumenterede undersøgelses- og behandlingstilbud inden for lidelser i muskler og led, og følger deraf. Derfor ser vi patienter i alle aldre fra spædbørn til pensionister med problemer lige fra idrætsskader til arbejdsskader og piskesmæld til diskusprolaps.

Se vores forskellige behandlingstilbud her →

Et sted du kan lide at komme

Hos os er du i helt trygge hænder. Vores team vil gøre alt for at gøre en positiv forskel, i forhold til den lidelse du har. Det betyder også, at det er vigtigt for os at lytte til din historie og tage udgangspunkt i dine problematikker, så vi kan skabe et trygt rum for dig. Vi tilbyder de bedste behandlinger mod de problemer og smertetilstande, der udspringer fra bevægeapparatet.

Hos os er kiropraktoren den centrale person på centret og har det overordnede ansvar for undersøgelse, diagnose og behandling. Vi sammensætter dit forløb ud fra netop din lidelse og individuelle behov. Vi er grundige med at vejlede dig i øvelser, som du kan lave i behandlingsperioden og efter. Vi tilbyder også genoptræning som en del af behandlingen.

Læs mere om genoptræning her →

Vigtige tidspunkter i vores historie

Vi har til huse på Stenkildevej 31 i Viby J  i ejendommen som Aros Forsikring byggede som domicil i 1985. Huset varetager moderne og optimale forhold for patienter og personale.

1987: Kiropraktorerne Gitte Mogensen og Troels Gaarde åbner Kiropraktisk klinik med egen røntgenafdeling på første sal i Viby Centret.

1994: Udvidelse med genoptræningsafdeling.

1995: Kiropraktor Iben Toft Madsen ansat.

2003: Ultralydsscanning indført.

2008: Der indgås kompagniskab mellem Gitte Mogensen , Troels Gaarde og Iben Toft Madsen og klinikkens navn ændres til Rygcenter Aarhus Kiropraktisk. Klinik for at understrege bredden i behandlingen, genoptræning og det tværfaglige samarbejde, som vi har mellem kiropraktor, fysioterapeut, massør, akupunktør og kraniosakralterapeut.

2009: Elektronisk patientjournal i hele klinikken, og installering af digitalt røntgenanlæg.

2012: Klinikken flytter til Stenkildevej.

2019: Kiropraktor Line Louise Abildtrup Hestehave indgår i lederteamet som medejer af Rygcenter Aarhus.

2021: Kiropraktor Steffen Hviid indgår i lederteamet som medejer af Rygcenter Aarhus.