Massage

Døjer du med spændinger eller ømme muskler ?

 

Massage er godt til både akutte og længerevarende spændinger, da det kan være med til at øge blodgennemstrømningen og fjerne affaldsstoffer fra det påvirkede område.

Book online

Vi tilbyder

Massage

Når muskler spændes, bliver muskelfibrene tykke og lukker delvis for blodgennemstrømningen. Derved ophobes der affaldsstoffer, og musklen kommer til at mangle ilt, der er en forudsætning for, at den kan slippe spændingen igen. Du kan få muskelspændinger af ensformigt muskelarbejde som for eksempel computerarbejde. Vores massage forøger blodgennemstrømningen i kroppen, så affaldsstofferne lettere fjernes fra vævet. Massagen er smertelindrende og har en afslappende effekt.

Vores massører tilbyder to forskellige typer af massage: Fysiurgisk massage og bindevævsmassage. De forskellige massagetyper har forskellige formål, og derfor anbefaler vi altid, at du taler med din behandler om dit behov.

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, hvor der bruges forskellige massageteknikker til at gennemarbejde kroppens muskler, sener og bindevæv. En fysiurgisk massør har kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, hovedsaglig med en viden om muskler, sener, led og bindevæv. Fysiurgisk massage øger smidigheden og vævselasticiteten i kroppen og forbedrer muskelbalancen. Massagen stimulerer kredsløbet med vener, lymfe og blodkar, aktiverer immunsystemet og afspænder hele systemet. Der bruges forskellige klassiske massagegreb afpasset det behov og ønske du kommer med.

Gavnlige virkninger:

 • Kan afhjælper idræts- og arbejdsskader eller kan anvendes forebyggende.
 • Kan modvirke stress.
 • Kan lindre spændingshovedpine.
 • nedbryder og udskiller affaldsstoffer
 • Kan stimulere blodcirkulationen og lymfesystemet.
 • Kan pleje og forøge alment velvære.

Bindevævsmassage

Bindevævet er mest af alt vores underhud, men inkluderer også muskelhinder, knoglehinder, sener, ledbånd, indre organer og blodkar. Alle muskler er omgivet af en bindevævshinde. Det betyder, at når en muskel er spændt og smertefuld er bindevævet omkring den også. Det er især i bindevævet der er plads til ikke udrensede affaldsstoffer og væske. Ophobningerne giver ændringer af hudens udseende, konsistens og medfører eventuelt en vægtstigning.  

Bindevævsmassage består af specielle håndgreb og behandling med sugekopper. Sugekopper har til formål at øge blodgennemstrømningen og udrenser de ophobede affaldsstoffer. Affaldsstofferne transporteres, sammen med eventuelt ophobet væske, over i de udrensende blodkar og videre til udrensningsorganerne. Bindevævet genvinder da sin mere glatte og elastiske form.  Ved at løsne spændingen i bindevævet løsnes også spændinger i den underliggende muskel.  Bindevævsmassage kan suppleres med fysiurgisk massage. 

Tegn på belastet bindevæv:

 • Større eller mindre buler på ydersiden af lårene, indersiden af låren, indersiden af knæene.
 • Buler, deller eller opsvulmethed, der viser sig som større mave, hofter, bagdel, lår, overarme og underben.
 • Væskeophobninger.
 • Større eller mindre buler på ydersiden af lårene, indersiden af låren, indersiden af knæene.

Belastet bindevæv kan give følgende problemer:

 • Smerter og stivhed i muskler og led.
 • Hudproblemer.
 • Træthed og tunghed i kroppen.
 • Forstoppelse / løs afføring.
 • Hovedpine / migræne.
Bindevævsmassage

Hvordan kommer jeg igang?

Du kan komme direkte til os – der kræves ingen lægehenvisning eller tidligere behandling på klinikken. Hvis du allerede er i et forløb på klinikken, tag da en snak med din behandler om massage kan supplere din behandling.

Nyttig info:

Husk håndklæde eller lagen.
Vores massører er RAB-godkendte.

Se vores priser her

Vi tilbyder også:

Kiropraktik

Kiropraktik

Fysioterapi

Fysioterapi

Kranio-Sakral-Terapi

Kranio sakral Terapi

Akupunktur

Akupunktur