Fysioterapi

Fysioterapeutisk behandling og genoptræning

 

Vores fysioterapeuter arbejder selvstændigt eller tværfagligt med behandling, genoptræning og rehabilitering.

Book online

Vi tilbyder

Fysioterapi

Vi tilbyder fysioterapeutisk behandling i klinikken. Det kan både være i selvstædige forløb eller som led i din kiropraktiske behandling. Den fysioterapeutiske behandling kan bestå af manuelt bløddelsarbejde, men vil oftest være fokuseret på forebyggende ergonomiske tiltag og styrkende øvelser.

Der er ofte flere ting i din hverdag, der bidrager til tilblivelsen og vedligeholdelsen af dine symptomer.  Derfor er det vigtigt med forebyggende træning og patientuddannelse.  Vi tilbyder individuelle tilrettelagte træningsforløb med udgangspunkt i dine behov, hvilket giver dig den bedste forudsætning for at opretholde effekten af din behandling. 

Læs mere om genoptræning her →

Hvordan kommer jeg igang?

Fysioterapi – som kiropraktisk medhjælp

Vurderer din kiropraktor, der er behov for fysioterapi i dit behandlingsforløb kan vi henvise dig direkte til vores fysioterapeuter i klinikken. Fysioterapeuterne arbejder her som kiropraktisk medhjælp under kiropraktorenes overenskomst.

Fysioterapi – i selvstændige forløb

Er du ny patient i klinikken og har behov for fysioterapi, er du altid velkommen til at booke tid ved vores fysioterapeuter. 

Vores fysioterapeuter har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder, du kan benytte vores fysioterapeuter med eller uden henvisning fra egen læge, der ydes blot ikke tilskud fra den offentlige sygesikring. Er du medlem af Sygeforsikring “danmark” ydes der tilskud til din behandling herfra.

 

Nyttig info

Se vores priser her

Vi tilbyder også:

Kiropraktik

Kiropraktik

Kranio-Sakral-Terapi

Kraniosakral-
terapi

Massage-rygcenter-aarhus

Massage

Akupunktur

Akupunktur