Superviseret træning

Unikt genoptræningsforløb designet til dit behov

 

Vi har gennem snart 30 år særdeles gode erfaringer med aktiv behandling gennem intensiv styrketræning her i klinikken. Dette foregår med udstyr specielt udviklet til nakke- og ryggenoptræning.

Et typisk træningsforløb

Vi tilbyder

Superviseret træning

‘En førstegangstræning’:

Når du har været til stabilitetstræning, er du klar til at have en “førstegangstræning” sammen med din behandler. Her måles bl.a. muskelstyrke i det område, du skal have genoptrænet.

Maskiner specifikt til genoptræning

Vi bruger avancerede maskiner og måleudstyr, så vi kan måle, hvor stærk din muskelstyrke er i forhold til folk, der ikke har ryg-/nakkeproblemer. På baggrund af målingen kan vi lægge et personligt program som er tilpasset til netop din problematik.

Foerstegangstraening

Superviseret træning

Herefter træner du fast en time to gange om ugen på et hold af typisk 6-8 andre, hvor der enten er en kiropraktor, fysioterapeut eller instruktør til stede, som overvåger træningen. Sådan sikrer vi os, at øvelserne udføres korrekt gennem hele forløbet, så du får mest muligt ud af din træning. 

 

Tests og justering af program

Vi vil flere gange i forløbet lave en styrketest. Det gør vi for at kontrollere, at udviklingen i din muskelstyrke er tilfredsstillende. Det er individuelt, hvor lang tid man er om at træne sig op til en normal muskelstyrke, men du skal minimum regne med tre måneder, da det er den tid, det tager, før sener og bindevæv begynder at blive stærkere gennem træning.

Oversigt over superviseret genoptræningshold

Alt det markede (røde) er træning med supervisering af en behandler. Der er mulighed for, at træne selv i de andre perioder (hvid)

Skal du med på vores genoptræningsforløb?

Lyder genoptræning som noget for dig eller har du spørgsmål til forløbet, kontakt da klinikken for at blive guidet bedst muligt.