Det behandler vi

Kiropraktik

Arm

‘Musearm’
Årsagen til ‘musearm’ er normalt overbelastning af den ene eller anden art, f.eks langvarigt statisk arbejde i forbindelse med skærmarbejde.
Typiske symptomer er smerter eller en prikkene fornemmelse i hænder, håndled, over- og underarm, albuer, nakke eller skulderregion.
De fleste former for musearme kan afhjælpes helt eller delvist med behandling, øvelser og den rigtige vejledning.

Skulder

Smerter i armen kan både skyldes et lokalt problem i selve armen, eller komme fra et problem i nakke- eller skulderområdet. Det er selvfølgelig vigtigt at få undersøgt den præcise årsag til smerterne, så den rette indsats bliver iværksat.
Skulderproblemer betyder ofte nedsat bevægelighed i armen og det kan være svært at løfte den over vandret stilling eller få hånden om bag nakken. Typisk er der besvær med at få frakken af og på.
De fleste smerter i arm- og skulderregionen kan afhjæpes helt eller delbist med behandling, øvelser og den rigtige vejledning.

Albue

Tennis/Golfalbue:
Den såkaldte ‘tennisalbue’ og det, der kaldes en ‘golfalbue’ optræder til tider efter den sport, de har navn efter. Men de kan også ses efter andre overbelastninger af leddet. Der er ofte sammenhæng med problemer i skuldre og nakke.
De fleste former for tennis- og golfalbue kan afhjælpes helt eller delvist med behandling, øvelser og den rigtige vejledning.

Hænder/fingre

Smerter og problemer i finger- og håndled skyldes ofte dårlig funktion af disse led og dette kan lede til overbelastninger af muskler og sener så det forplanter sig op i armen. Der kan være en sammenhæng med problemer i albue, skulder eller nakke.
De fleste former for hånd- og fingerproblemer kan afhjælpes helt eller delvist med behandling, øvelser og den rigtige vejledning.